Template design by cpa website and free forum hosting

Vpis 2018

Inštitut za družinsko terapijo razpisuje vpis v študij Gestalt izkustvene družinske terapije in Gestalt izkustvene psihoterapije.

Vpis je podaljšan do 31. 12. 2018.

Izobraževanje poteka na dveh nivojih:

  1. Dvoletno izobraževanje Gestalt izkustvena družinska terapija.
  2. Po uspešno opravljenem izobraževanju pod točko a. pa nadaljevalno dvoletno izobraževanje Gestalt izkustvena psihoterapija. Tako je izobraževanje iz Gestalt izkustvene psihoterapije v celoti štiriletno izobraževanje in je priznano s strani Evropske zveze za psihoterapijo EAP in Evropske zveze za gestalt terapijo EAGT.

Dvoletno izobraževanje je primerno tudi za psihoterapevte drugih modalitet, ki želijo pridobiti dodatno znanje iz področja dela z družinami in pari.

Informativni dan

Vse, ki vas zanima študij geštalt izkustvene družinske terapije ali psihoterapije, vabimo, da se nam pridružite na informativnem dnevu, ki bo 20.4.2018 z začetkom ob 16.uri (predvidoma do 18.ure) na Litijski cesti 38 v Ljubljani. Predstavili vam bomo potek izobraževanja in odgovorili na vaša morebitna vprašanja. Na informativni dan se prijavite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Vpis je podaljšan do 31. 12. 2018.

Več informacij najdete TUKAJ. Prijavnica.